Haemme sinulle oikeat ratkaisut.

stenman2

HANKINTA

STENMAN MINERALS Ab avustaa yrityksiä ja julkishallinnollisia laitoksia erilaisissa geo-, materiaali- ja ympäristötieteisiin liittyvissä raaka-aine-, materiaali-, tarvike-, sekä uusien, että käytettyjen laitteiden hankinnoissa. Tarvittaessa hoidamme koko ketjun toimittajien etsinnästä, evaluoinnista ja kilpailutuksesta, sopimusjärjestelyistä aina toimitukseen asti. Mikään toimeksianto ei ole meille liian suuri, tai liian pieni.

Meillä on kokemusta kansainvälisiltä markkinoilta erityisesti USA:n ja Aasian tuonnista. Kun etsit kustannustehokkaita, mutta laadukkaita ratkaisuja uskomme voivamme olla avuksi.

Laboratoriolaitteet

Laboratoriolaitteet

Käytettynä USA:sta Helsingin Yliopiston Geotieteiden ja Maantieteen laitoksen Ohuthielaboratorioon hankittu Struers Accutom-50 numeerisesti ohjattu tarkkuussaha.

Työstökoneet

Työstökoneet

Kiinalaiselta toimittajalta Helsingin Kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen Kivi- ja korupajaan hankittu CNC -jyrsin.
Museo- ja erityisvarastointi

Museo- ja erityisvarastointi

Yli 240 geologista varastointikaappia toimitettu Helsingin Yliopiston Luonnontieteelliselle keskusmuseolle (LUOMUS) geologisten kokoelmien säilytykseen. STENMAN MINERALS Ab maahantuo ja markkinoi yksinoikeudella SFMC-kaappimalllistoa pohjoismaissa.