Kaupastamme löydät mineraalit kemiallisen koostumuksen mukaan ryhmiteltyinä: alkuaineet, sulfidit, halogenidit, oksidit ja hydroksidit,  karbonaatit ja nitraatit, boraatit, sulfaatit, fosfaatit, silikaatit. Silikaatit on jaettu: Neso-, soro-, syklo-, ino-, fyllo-, ja tektosilikaatteihin.

Osa mineraalinäytteistä on hyvin harvinaisia ja ainutlaatuisia. Hinnan vaihtelu näytteissä on suuri. Tämä johtuu siitä, että mineraalin hinta määräytyy harvinaisuuden, esteettisyyden ja koon mukaan. Haluamme tarjota mineraalinäytteitä sekä aloitteleville, että pidemmälle ehtineille harrastajille, tieteentekijöille tutkimusmateriaaliksi sekä museoille.

Riippumatta hinnasta; jokainen näyte on uniikki luonnon taideteos. Siksi kuvaamme erikseen jokaisen myynnissä olevan näytteen ja saat aina käsiisi kuvassa olevan yksilön. Kaikkien hintaluokkien näytteet on ammattimaisesti tunnistettu sekä hankalasti tunnistettaviin näytteisiin sovellamme käytössämme olevia analyysimenetelmiä. Pyrimme myös laajentamaan valikoimaamme jatkuvasti.